Al ruim 10 jaar ben ik actief in de wereld van sport, voeding en imago coaching.

Wat ooit begon als aankleden van barbies en vriendinnen adviseren is uitgegroeid tot een droombaan.

Ooit gestart als commerciële tijger in de reiswereld,  heb ik mijn leven omgegooid om te doen waar ik echt gelukkig van werd; mensen helpen het beste uit zichzelf halen

Door anderen te adviseren over welke stijl het best vertaalde wie zij wilden zijn raakte ik geïnspireerd om meer te leren over imago coaching.

Na het volgen van verschillende opleidingen tot allround fashionstyliste, kleuradviseuse en imago coach heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in de wereld van fashion & styling. Styling voor reclame campagnes, modeproducties voor magazines, personal shopping, kleuradvies, kledingkast sessies, ik deed het allemaal.

Dit heeft mij de allround life & style coach gemaakt die ik nu ben.

Samen gaan wij op zoek naar wat wil jij uitstralen, en wanneer jij tevreden bent als je in de spiegel kijkt.  Hoe kunnen we een levensstijl realiseren die passend is bij jouw en jouw leven en die maakt dat jij maximaal kunt genieten van jouw leven?

Mijn missie: Anderen leren hoe veel makkelijker en leuker het leven is wanneer je je fit voelt en blij wordt van wat je ziet in de spiegel.